TV Arena sport i Liga šampiona nastavljaju saradnju

Izvor: Danas, 23.Feb.2015, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV Arena sport i Liga šampiona nastavljaju saradnju

Prvi mečevi osmine finala Lige šampiona su za nama, a iz četiri odigrana meča, samo je jedan tim, i to Real Madrid, izašao kao pobednik. Iako su njihovi mečevi završeni nerešenim rezultatom, Čelzi i Porto mogu biti zadovoljniji zbog postignutog gola u gostima protiv PSŽ, odnosno Bazela, dok je jedini meč bez golova viđen u dvoboju Šahtjor – Bajern Minhen.

Potpisivanje produžetka ugovora o ekskluzivnom pravu prenosa utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Lige šampiona i Lige Evrope u naredne tri sezone na TV Arena sport, bio je povod da se vodeći ljudi srpskog fudbala okupe i zajednički uživaju u gledanju utakmica Lige šampiona. Događaju koji je organizovan u saradnji sa kompanijama Telekom i Heineken, prisustvovao je veliki broj poznatih lica iz sveta fudbala, među kojima Tomislav Karadžić, Dragan Džajić, Zvezdan Terzić, Nenad Lalatović, Zoran Popović, Ljubiša Tumbaković i mnogi drugi.

Uz najbolji fudbal, gosti su bodrili svoje favorite, prognozirali pobednika meča, a jedan od glavnih pokrovitelja Lige šampiona, Heineken® doprineo je vrhunskoj zabavi u okviru fan zone u kojoj su zvanice igrale stoni fudbal, bile u prilici da se oprobaju u ulozi komentatora u pravoj komentatorskoj kabini, a zahvaljujući originalnoj Heineken® „Champion The Match“ Tviter aktivaciji uz hešteg #championthematch, postavljali su pitanja legendarnom fudbaleru Rudu Gulitu, uživajući u vrhunskom ukusu svetskog premium brenda.

Najbolji prognozer rezultata meča PSŽ – Čelzi osvojio je kartu za finale najelitnijeg, evropskog fudbalskog takmičenja koje će se 6. juna održati u Berlinu.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.