TUHEL OTKRIVA PRED MEČ SA ZVEZDOM: Evo da li će igrati Nejmar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUHEL OTKRIVA PRED MEČ SA ZVEZDOM: Evo da li će igrati Nejmar (FOTO)

Utakmica se igra od 19 časova.

Trener Pari Sen Žermena Tomah Tuhel održao je konferenciju za medije povodom meča drugog kola grupe C Lige šampiona u kojem će njegov klub dočekati na ''Parku prinčeva'' sutra od 19 časova Crvenu zvezdu. Status favorita pripada šampionu Francuske, a Tuhel je najavio žestok pritisak svojih igrača.

DOK ZVEZDA SPREMA TAKTIKU ZA NJEGA: Nećete verovati GDE >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Nejmar (FOTO)

JAVNO NA TVITERU: Navijači u Parizu prognoziraju TAČAN rezultat, a šta kažu Delije? (FOTO)

 - Moramo da ih pritisnemo visoko, da uložimo kolektivni napor, i da čak i sa 70% poseda lopte imamo jaku tranziciju na terenu - rekao je Tuhel i najavio tandem Verati-Rabio na sredini. - Volim da vidim Marka na toj poziciji. On uvek želi da ima loptu i uvek pronalazi ofanzivna rešenja. U tandemu sa Adrijenom, to može da bude pravo rešenje.

Ono što je posebno zanimalo okupljene novinare je da li će ofanzivni kvartet Nejmar-Di Marija-Mbape-Kavani zaigrati od prvog minuta i da li se Nejmar oporavio u potpunosti.

 - Veoma je opasno za protivnike da ih imamo svu četvoricu zajedno, a za nas je veoma važno. Ipak, ne mogu da otkrijem šta ćemo sutra da uradimo - istakao je Tuhel i osvrnuo se na Nejmara. - Nije 100% spreman, dugo je bio povređen, ali on je igrač koji trenira sa osmehom i kad mu je teško, iako nije imao normalne pripreme. Bilo mu je teško u Liverpulu, ali ja sam zadovoljan njime, biće on 100% spreman, veoma je samouveren, posvećen timu i celom našem projektu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu portala SrbijaDanas.com.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Twiter,   Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tuhel: Zvezda dobro organizovana, moramo da je destabilizujemo presingom "visoko"

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2018

Nemački trener očekuje da će se naš prvak braniti kao i većina ekipa koje igraju s Pari Sen Žermenom u francuskom prvenstvu...Sutra (18.55 časova) odbrana Milojevićeve Zvezda će biti na najvećim iskušenjima od kad je on trener. Njegov kolega na klupi Pari Sen Žermena Nemac Tomas Tuhel najavljuje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Pozorište ili sala za konferenciju na "Parku prinčeva" FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 02.Okt.2018

"Park prinčeva", stadion Pari Sen Žermena, jedan je od najlepših u Evropi, u šta se uverila FK Crvena zvezda, kao i novinari...Jedan od najvećih utisaka ostavila je sala za konferenciju za medije koja izgleda kao pozorište...Kada se uđe sa desne strane su stolice kao u bioskopu sa logom i imenom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.