Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve zbog Ronalda: Uplakana devojčica pretekla huligane i utrčala na teren

Nesvakidašnje scene za Ligu šampiona viđene su u sredu uveče u Bazelu, više huligana utrčalo je na teren u samom finišu, a njima je "slavu" ukrala jedna uplakana devojčica.

Njena "meta", naravno, bio je Kristijano Ronaldo, koji je smireno reagovao. Devojčica koja mu je prilazila, držeći šal sa njegovim likom, bila je u velikom šoku i nije mogla da zadrži suze. Najbolji fudbaler Reala je sasvim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mirno postupio i pokazao obezbeđenju da je sve u redu, kako je ne bi eventualno napalo.

Dok je devojčica umakla pažnji redara i dobro prošla, u samom finišu su dvojica navijača utrčala na teren i krenula da beže, pa ih je obezbeđenje brutalno oborilo na travu i iznelo.

Kraljevski klub je slavio minimalnu pobedu sa 1:0 golom upravo Ronalda i Real jedini ima maksimalan učinak u Ligi šampiona posle pet kola.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.