Sudija je tražio da ne ulećemo u teren... Neka nam dodeli tehničke ako hoće

Izvor: B92, 27.Dec.2019, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sudija je tražio da ne ulećemo u teren... Neka nam dodeli tehničke ako hoće"

Golden Stejt je od branioca titule šampiona NBA lige do ekipe koja ne može nikoga da pobedi stigao za svega nekoliko meseci.

Ekipu Voriorsa su, uz odlazak Kevina Durenta i povredu Kleja Tompsona, zadesili brojni odlasci igrača koji su činili osnovu tima, a uz to se na startu sezone povredio i Stef Kari.

Ipak, sastav trenera Stiva Kera je uspeo da zabeleži iznenađujuću pobedu nad Hjustonom, što je dočekano sa velikim ushićenjem.


>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Sudija mi je rekao da kažem našim igračima da ne uleću na teren. Rekao sam mu da se to neće dogoditi. Imamo tešku sezonu, mi ćemo uleteti na teren. Ako hoće da nam svima dodeli tehničke, neka to uradi"
, naveo je Ker.

Voriorsi su poslednjeplasirana ekipa Zapadne konferencije sa svega osam pobeda iz 32 utakmice.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.