Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2021, 12:18

Stopama Intera: Real sprema 80.000.000 za SMS-a

Sergej Milinković Savić će biti jedna od centralnih figura predstojećeg prelaznog roka

Mogla bi ovo da bude potpuno razočaravajuća sezona za Real Madrid i to će se se obistiniti ako Blankosi u naredne četiri runde ne uspeju da preveslaju konkurenciju i ukradu titulu prvaka Španije lideru Atletiku ili podjednako zagriženoj Barseloni. Prilike u Ligi šampiona, odnosno polufinalni dvomeč sa Čelsijem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pokazali su da Real Madrid nema dovoljno snage da se nosi ni sa četvrtoplasiranim timom Premijer Lige, te da su mu dolazećeg leta neophodna ozbiljna pojačanja.

(2,05) Herta (3,45) Frajburg (3,60)

Kako Kraljevski klub na Pola Pogbu gleda kao na teško ostvarivu misiju, glavna meta u veznom redu trebalo bi da bude Sergej Milinković-Savić. Srpski Tenk, kako ga je svojevremeno prozvao italijanski Corierre dello Sport, kombinujući golove i asistencije igra najefikasniju sezonu otkako je 2015. godine iz Genka stigao u Seriju A. Prvi čovek Lacija Klaudio Lotito je do sada odbio sve ponude koje su stizale na klupsku adresu i znajući koliko voli novac uvek je govorio da SMS-a neće pustiti ispod 100.000.000 evra. Budući da je blindiran ugovorom do 2024. godine, Lotito ima veliki pregovarački potencijal.

Međutim, stotka je preveliki zalogaj čak i za Real Madrid koji će prema pisanju španskog Don Balona (prenosi Corierre), ići do maksimalnih 80.000.000 evra, iste sume koju je spreman da ponudi Inter. Ako bi u budućnosti došlo do scenarija u kojem Lotito prihvata obe istovetne ponude, jasno je na koju stranu bi se zaputio Sergej kojem je dečački san da jednog dana zaigra za velikana iz Madrida.

Bliži se leto i nema sumnje da će momak koji je postigao osam prvenstvenih golova, a uz Ruslana Malinovskog iz Atalante i najbolji paker Serije A sa deset asistencija biti jedna od centralnih tema predstojećeg prelaznog roka. Interesenti za srpskog reprezentativca se nadaju da Lacio neće izboriti plasman u Ligu šampiona koji bi učvrstio klupske finansije i dozvolio Lotitu da još pohlepnije pregovara. Trenutno nema panike na Olimpiku jer su pred najvrednijim fudbalerom tima još tri godine ugovora.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.