Stojković: Planiram da ostanem

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Nov.2010, 05:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stojković: Planiram da ostanem


Došao je zbog Lige šampiona, iz istog razloga namerava da ostane. Još se takmičenja prve faze nije završilo, a Vladimir Stojković ima spreman plan kako da s Partizanom i naredne sezone dodirne zvezdice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << elitnog kupa.
Mada crno-beli dva kola pre kraja nemaju šanse da se pomere sa poslednjeg mesta grupe „H”, ne žali najbolji srpski golmana zbog odluke da u smiraj prelaznog roka dođe u Humsku 1. Naprotiv, nekoliko puta je izrazio želju da juna sledeće godine, po okončanju pozajmice, umesto povratne karte za Lisabon, nastavi karijeru na Topčiderskom brdu.
- Prostora za takav dogovor ima, međutim, važnije od mog statusa je da zadržimo prvo mesto na tabeli, izborimo se za šansu da dogodine ponovo igramo Ligu šampiona – jasan je Stojković
Parni valjak je na dobrom putu, ruši prepreke na domaćoj sceni i krči put ka još jednoj tituli. Dovoljno da Vladimir trlja ruke u znak zadovoljstva, iako mu je motiv dolaska bio skopčan sa dokazivanjem u konkurenciji Šahtjora, Arsenala i Brage.
- Za razliku od generacije 2003. izdržali smo naporan ritam obaveza na tri fronta. Nismo zanemarili prvenstvo. U Srbiji i dalje gazimo pobedničkim ritmom, finiš jesenje sezone ukrasili smo ubedljivim pobedama. Pod uslovom da ostanemo na prvom mestu bićemo među uspešnijim ekipama Partizana u istoriji.
Iako je stigao zbog evropskih, nije Stojkoviću splasnuo motiv za dokazivanje i na domaćim utakmicama. Potvrdio je to protiv Javora, odbranio je dva zicera u finišu utakmice, pre nego što je kapitulirao posle ukupno 372 minuta.
- Možda je i dobro što smo brzo eliminisani iz Lige šampiona, više nećemo probijati glavu računicama šta je potrebno da uradimo da bismo prošli. Sad je maksimalna koncentracija na Super ligu, da iz preostale tri utakmice skupimo devet bodova i kao lideri dočekamo pauzu. Okršaje sa Šahtjorom i Arsenalom igraćemo za našu dušu – poručio je Vladimir Stojković, prvi golman Partizana.
A. Joksić


Vratiću se u reprezentaciju
Paradoks prve vrste: dok nije branio za klub stizali su redovno pozivi za reprezentaciju, a kad je stao među stative i čuva mrežu u kontinuitetu nema Vladimira Stojkovića ni u konkurenciji za državni tim.
Odluku da golmana Partizana ne pozove za utakmicu sa Bugarskom, selektor Vladimir Petrović opravdao je rečima da „nema potrebe da proverava Stojkovića”, ali se čini da su i događaji iz Đenove uticali na izostavljanje sa spiska. Radi mira u kući.
- Nikakvih problema nema. Selektor želi da proveri druge golmane, a kako je naredna takmičarska utakmica tek u martu, postaraću se da održim formu i zaslužim poziv. Sve što sam napravio u karijeri dugujem reprezentaciji, glupo bi bilo da se sad ljutim što me nema – objašnjava Stojković.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojković: Planiram da ostanem

Izvor: S media, 16.Nov.2010

Vladimir Stojković, golman Partizana, kaže da namerava da ostane u Humskoj i dogodine...Došаo je zbog Lige šаmpionа, iz istog rаzlogа nаmerаvа dа ostаne. Još se tаkmičenjа prve fаze nije zаvršilo, а Stojković imа spremаn plаn kаko dа s Pаrtizаnom i nаredne sezone dodirne...

Nastavak na S media...

Stojković: Hoćemo ponovo Ligu šampiona

Izvor: Blic, 16.Nov.2010

Golman Partizana Vladimir Stojković ne isključuje mogućnost da i sledeće sezone ostane u crno-belom dresu, a glavni motiv mu je Liga šampiona...Čuvar mreže, pozajmljen igrač Sportinga, veruje da Partizan može i sledeće godine u elitno takmičenje, koje je i bilo jedan od glavnih razloga za...

Nastavak na Blic...

Stojković: "Planiram da ostanem"

Izvor: B92, 16.Nov.2010

Vladimir Stojković došаo je u Partizan zbog Lige šаmpionа, iz istog razloga nаmerаvа dа ostаne u "crno-belom" dresu...Još se takmičenje u prvoj fazi nije završilo, a Stojković već zna kako da sa Partizanom i naredne sezone bude deo evropske elite...Mаdа...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.