Stanojevića ne zanima prosek

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojevića ne zanima prosek

Dan nakon prospavane noći i četvrtog poraza u Ligi šampiona, trener Partizana Aleksandar Stanojević je priznao da ga je sramota zbog igre u prvom poluvremenu.

- Portugalci su, bez dileme, bili bolji tim i sasvim zasluženo su deo Evrope. Pre početka Kada smo eliminisali Anderleht, pribojavao sam se dve stvari. Prva je da na utakmicama ne pređemo centar, a druga je da ostanemo bez bodova. Kako sada ide, to će se i desiti. Najviše mi je žao navijača, jer su ostali >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uskraćeni za pobedu - kazao je Stanojević.

Strateg crno-belih je izneo zanimljivo poređenje.

- U prvih 45 minuta smo bili nemoćni, a u nastavku sam imao osećaj kao da igramo protiv nekog našeg superligaša. Nisam želeo da budemo jalovi, a u prvih 45 minuta bilo me je sramota zbog igre. Ipak, ponosan na igrače koji su izborili plasman u Ligu šampiona i da me je neko pre sezone pitao, prihvatio bih ovakav ishod.

Stanojević: Dogodine bolje u LŠ

Stanojević: Napašćemo Bragu nikad jače!

Kežman nije realan

Obećavao je Stanojević ofanzivnu igru protiv Brage, mnogi su pozdravili njegovu odluku da na teren izvede tri napadača, međutim, to nije puno pomoglo.

- Sudeći po susretu iz Brage pre dve nedelje, verovao sam da nam nedostaju ofanzivni igrači. Što se Boje tiče, protiv Jagodine i Arsenala je bio dobar po desnoj strani. Nisam našao pravi balans i kriv sam.

Igrači Partizana: Zašto zvižduci?

Partizan još zelen za Ligu šampiona (VIDEO i FOTO)

Đurić: Trenutni maksimum

Stanojević je prokomentarisao i zvižduke navijača upućene pojedinim fudbalerima.

- "Jug" nije zviždao, ali stav svakog navijača mora da se poštuje. Poštujem i one navijače koji dolaze van Beograda i nijedan igrač nema pravo da emotivno reaguje na zvižduke.

Na kraju, Stanojević je poručio da ga ne zanimaju titule u Srbiji, ako nemaju odraza u Evropi.

- Mene prosek ne interesuje, nije mi bitno da li ću osvojiti titulu, dve, tri, a da u Evropi ne uradim ništa. Ako tako bude, neću biti deo ove priče - poručio je Stanojević.

Foto: FK Partizan
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanojević: Odlazim, ako ostanemo prosek

Izvor: Mondo, 04.Nov.2010

"Mene prosek ne zanima, ne interesuje me da osvojim titulu, dve, tri.. A, da u Evropi ne uradim ništa. Ako tako bude, neću biti deo ove priče", obratio se trener Partizana Aleksandar Stanojević javnosti.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.