Šta se to događa sa Danijelom Staridžom?

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se to događa sa Danijelom Staridžom?

Čudne stvari...

Navijači su zbunjeni, klub je zbunjen, Klop NEMA POJMA šta se događa.

Danijel Staridž se nadao da će igrati protiv Bordoa u Ligi šampiona u četvrtak, trenirao sa ekipom tokom jučerašnjeg dana, proveo karantin sa ekipom u hotelu.

Ipak, u poslednjem trenutku se povukao, otišao na ispitivanja, bez objašnjenja.

"Me nogu mnogo toga da vam kažem jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << danijel je trenirao sa nama, bio sa nama u hotelu ali onda je samo otišao. U ovom trenutku ne znam šta se dešava, moraćemo da sačekamo rezultate snimanja.", rekao je Klop.

Navijači su nezadovoljni, počinju da sumnjaju u to da je Staridžov problem sada već postao mentalne prirode, više nego fizičke.



'Misteriozna povreda'
je podigla mnoga pitanja u vezi fudbalera koji je protiv Evertona odigrao svoj prvi meč još od aprila kada su počeli da se gomilaju problemi sa povredom kuka, te raznih mišića.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.