Šta se radi po Kini... Vilas Boas optužuje - namestili su nam saobraćajke!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Sep.2017, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se radi po Kini... Vilas Boas optužuje - namestili su nam saobraćajke!

Nesvakidašnja dešavanja na Istoku

Trener Šangaja SIPG Andre Vilas Boas optužio je protivnički klub Guandžou Evergrande kako je namestio sabraćajne nezgode na putu dok je njegov tim putovao na revanš četvrtfinala Lige šampiona Azije.

Šangaj je dobio 5:4 na penale i prošao dalje, iako je Guangdžou nadoknadio poraz od 4:0 iz prve utakmice u dvomeču.

"Dva automobila >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su imala odvojeno sudare ispred nas. Ovaj klub može da izazove takve nezgode", rekao je Boas.

Vilas Boas je imao i još neka zanimljiva zapažanja.

"Sudija je odabrao deo terena gde su domaći navijači da se tu izvode penali. Guandžoovi igrači mogu da udare laktom protivnika, a da ne budu isključeni. Sudija je dao žuti karton našem golmanu tokom penala što je sramota. Sramota! Ovo je najveći uspeh Šangaja zato što je napravljen protiv kluba koji dominira vođenjem Lige šampiona Azije".

Vilas Boas je postao trener Šangaja u novembru 2016. godine kada je zamenio Svena Gorana Eriksona.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.