Šta radi ovaj momak! Sergej napravio šou za preokret Lacija! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Dec.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta radi ovaj momak! Sergej napravio šou za preokret Lacija! (video)

Bravo majstore!

Fudbaleri Lacija pobedili su u gostima ekipu Sampdorije rezultatom 2:1 (0:0) u 15. kolu Serije A.

Heroj Lacija je bio Sergej Milinković-Savić koji je u finišu doneo izjednačnje Rimljanima i najavio preokret, a potom je posle solo akcije asistirao za veliku pobedu, pa je njegov tim ostao u trci za vodećim kvartetom i nastaviće poteru za Ligu šampiona.

Sampdorija je povela u 56. minutu, Zapata je iskoristio asistenciju Kvaljarele >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i pogodio za 1:0.

Lacio se nije predavao, Simone Inzagi je napravio trostruku izmenu, krenuo na sve ili ništa, i to se isplatilo 10 minuta pre kraja.

U 80. minutu, posle prekida i gužve u šesnaestercu, Sergej Milinković-Savić se našao na pravom mestu i zakucao loptu pod prečku za 1:1.

Sergeju je ovo treći pogodak u sezoni, a uz to ima i jednu asistenciju u Seriji A.

U poslednjim trenucima meča, Sergej je preuzeo loptu, spustio se u solo prodor, a potom majstorski "sakrio" loptu iza čitave odbrane Đenovaljana, a Saisedo je pogodio za veliki preokret i pobedu Lacija.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) SERGEJ REŽIRAO PREOKRET: Milinković - Savić strelac u pobedi Lacia nad Sampdorijom

Izvor: Kurir, 04.Dec.2017, 00:01

Fudbaleri Lacija pobedili su Sampdoriju u Djenovi sa 2:1, u 14. kolu Serije A.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.