Solari kao Marfi, hoće li Duća i drugovi baciti Kralja na kolena? (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Mar.2019, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solari kao Marfi, hoće li Duća i drugovi baciti "Kralja" na kolena? (video)

Pršti u Madridu, u Dortmundu "uspavanka".

Nakon prvih 45 minuta u večerašnjim mečevima Lige šampiona, mnogo više uzbuđenja videli smo u Madridu.

Real na poluvremenu gubi sa 2:0 od Ajaksa koji je na krilima Dušana Tadića do noge dotukao aktuelnog prvaka Evrope.

Da stvari po Santijaga Solarija budu još gore po ugledu na čuveni Marfijev zakon, zbog povreda je ostao prvo bez Vaskeza, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a potom i Vinisijusa koje su zamenili Bejl i Asensio.

Madriđani su do odlaska na odmor pokušavali da postignu pogodak i nisu imali nimalo sreće, čak tri puta su pogađali prečku ili stativu u prvom poluvremenu, pa su navijači "Kraljevskog kluba" s pravom u čudu što nisu videli pogodak u mreži gostiju.

U Dortmundu je dosta mirnije na meču između Borusije i Totenhema, domaćin je u potpunosti preuzeo inicijativu i pripretio preko Rojsa, Vajgla i Sanča, ali pogodaka nije bilo što u potpunosti odgovara Englezima koji su u Nemačku stigli sa tri gola prednosti.

Navijači "Milionera" su se posebno istakli neverovatnom koreografijom onako kako samo "Žuti zid" ume.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.