Snajder ne igra dok ne potpiše novi ugovor

Izvor: Kurir, 24.Nov.2012, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snajder ne igra dok ne potpiše novi ugovor

Snajder je u Inter stigao 2009. godine iz madridskog Reala, a u dresu italijanskog kluba osvojio je prvenstvo Italije, Ligu šampiona i titulu svetskog klupskog prvaka

MILANO - Sportski direktor milanskog Intera Marko Branka rekao je danas da vezni fudbaler Vesli Snajder neće igrati za neroazure dok ne odluči da li će potpisati novi ugovor.

"Ovom odlukom hteli smo da igraču i njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << menadžerima damo potrebno vreme i prostor kako bi doneli odluku o novom ugovoru", kazao je Branka italijanskim medijima.

Uprava neroazura predložila je Snajderu novi ugovor koji podrazumeva značajno smanjenje plate. Holanđaninov sadašnji ugovor, po kojem je najplaćeniji igrač Intera sa šest miliona evra godišnje, ističe za dve godine.

Ukoliko Snajder i Inter ne pronađu zajednički jezik, fudbaler bi, kako navode španski mediji, mogao u zimskom prelaznom roku da ode u Mančester Junajted.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.