Sitijeva osveta Totenhemu, Mitrović konačno pogodio

Izvor: RTS, 20.Apr.2019, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sitijeva osveta Totenhemu, Mitrović konačno pogodio

Fudbaleri Mančester sitija savladali su ekipu Totenhema sa 1:0 u meču 34. kola Premijer lige. Fulam slavio u Bornmutu golom Aleksandra Mitrovića sa bele tačke.
Siti je pobedom nad Totenhemom uspeo da se delimično revanšira Sparsima, za poraz koji su "građani" doživeli od njih u sredu u polufinalu Lige šampiona.

Jedini >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << strelac za domaću ekipu bio je mladi nadapač Fil Fodem, na asistenciju Aguera u petom minutu meča.
Rani gol Fodena nagoveštavao je da bi na "Etihadu" mogla da se odigra slična utakmica poput one u Ligi šampiona između ove dve ekipe, ali to nije bio slučaj.

Uprkos brojnim šansama na obe strane, u kojima su prednjačili Sterling i Aguero na jednoj, a Son i Mura na drugoj strani, promene rezultata nije bilo.
Siti se pobedom vratio na prvo mesto na tabeli sa 86 bodova, jednim više od drugoplasiranog Liverpula. Totenhem je sa 67 osvojenih bodova, takođe jednim više od prvog pratioca, ekipe Arsenala koji je četvrti na tabeli.
Fudbaleri Fulama konačno su pobedili i to golom srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića.
Londonski tim već je ispao iz lige, a Mitrović je posle puno vremena postigao svoj 11. pogodak u Premijer ligi.
Votford je kao gost bio bolji od Hadersfilda 2:1, a oba pogotka za "stršljenove" postigao je Đerar Delofeu.
Vest Hem i Lester igrali su 2:2, dok u utakmici između Vulvsa i Brajtona nije bilo golova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gvardiolina osveta u režiji najmlađeg, Siti ponovo na čelu! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2019

Fudbaleri Mančester sitija uspeli su da slave i drugi put u samo par dana protiv ekipe iz Severnog Londona...Savladao je Siti ekipu Totenhema na svom stadionu u sredu, u okviru četvrtfinala Lige šampiona...Bilo je to ipak Pirova pobeda (4:3), kako su Sparsi zbog golova u gostima overili plasman u...

Nastavak na Sportske.net...

GVARDIOLINA OSVETA TOTENHEMU: Siti slavio u derbiju i vratio se na vrh (VIDEO)

Izvor: Kurir, 20.Apr.2019

Fudbaleri Mančester sitija savladali su ekipu Totenhema sa 1:0 u meču 34. kola Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.