Foden za pobedu Sitija nad Totenhemom i prvo mesto za tabeli

Izvor: Beta, 20.Apr.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Foden za pobedu Sitija nad Totenhemom i prvo mesto za tabeli

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su danas na svom terenu ekipu Totenhema sa 1:0, u utakmici 35. kola Premijer lige.Siti se ovom pobedom, 28. u od početka šampionata, "osvetio" Totenhemu za eliminaciju u četvrtfinalu Lige šampionata, ali i napravio još jedan korak ka osvajanju titule. Ekipa Pepa Gvardiole je trenutno prva na tabeli sa 86 bodova, odnosno ima bod više od Liverpula koji će svoj meč 35. kola igrati sutra protiv Kardifa. Na drugoj strani, Totenhem je treći sa 67 osvojenih bodova.Jedini gol na današnjem meču postigao je Fil Foden u petom minutu, na asistenciju Serhija Aguera. Bio je to njegov prvi pogodak u Premijer ligi, a ujedno je postao i najmladji strelac u istoriji Sitija. Do kraja meča oba tima su imala po nekoliko izglednih prilika za gol, ali rezultat se nije menjao.Fudbalere Sitija u sredu očekuje novi težak posao, pošto će u zaostaloj utakmici 31. kola gostovati gradskom rivalu, Mančester junajtedu. Dan ranije, Tohenhem u odloženom meču 33. kola dočekuje Brajton.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BUNDESLIGA: Minimalna pobeda Bajerna, Augsburg ubedljiv protiv Štutgarta

Izvor: Kurir, 20.Apr.2019

Fudbaleri Bajerna iz Minhena pobedili su danas na svom terenu ekipu Verdera sa 1:0, u utakmici 30. kola nemačke Bundeslige.

Nastavak na Kurir...

Pep potvrdio katastrofalne vesti za Siti pred meč sezone!

Izvor: Sportske.net, 20.Apr.2019

Da li će povreda Belgijanca uticati ishod trke?..Siti je pobedio Totenhem sa 1:0, Pepovi puleni su preuzeli mesto lidera Premijer lige makar do kraja duela u Kardifu gde Liverpul gostuje istoimenom timu...Ono što svakako brine Gvardiolu jeste nova povreda Kevina de Brujnea, Belgijanac je ustupio mesto...

Nastavak na Sportske.net...

Vredan bod u Inđiji

Izvor: KGsport.info, 20.Apr.2019

Fudbaleri Radničkog 1923 osvojili su vredan bod na današnjem gostovanju ekipi Inđije, u okviru četvrtog kola plej-of faze Prve lige Srbije. Susret na Gradskom stadionu u Inđiji okončan je bez golova – 0:0, što je po svemu viđenom na terenu realan ishod.. Iako značajno oslabljeni, Kragujevčani...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.