Siti kažnjava Teveza, 1,73 miliona evra i šest mečeva suspenzije?

Izvor: Blic, 05.Okt.2011, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siti kažnjava Teveza, 1,73 miliona evra i šest mečeva suspenzije?

Zbog odbijanja da sarađuje sa menadžerom Robertom Manćinijem na meču Lige šampiona protiv Bajerna, fudbaler Mančester sitija Karlos Tevez trebalo bi da ostane bez 1,73 miliona evra a u narednih šest mečeva "građana", verovatno će sedeti na tribinama.

Uprava Sitija donela je odluku da "skine" Tevezu deset nedeljnih plata, kao i da mu zabrani da igra i trenira sa prvim timom.

Tevez je na utakmici Sitija i Bajerna odbio da uđe u igru u drugom poluvremenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakon što mu je prišao Manćini i poručio mu da krene sa zagrevanjem.

Manćini je posle mnogo ubeđivanja pristao da se Tevez na ovakav način kazni, budući da je tražio da mu se odmah uruči otkaz.

Povezane vesti: Kolarov demantovao da je Teveza nazvao idiotom Kolarov rekao Tevezu da je idiot što neće da uđe u igru Maradona nazvao Fergusona “jednom velikom šalom” Tevez: Ne bih o detaljima, ali nije tačno da sam odbio da uđem u igru Manćini planira da buntovnika Teveza otera iz Sitija posle odbijanja da uđe u igru

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.