Sensi, Martinez i Škrinijar na meti Barse

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sensi, Martinez i Škrinijar na meti Barse

Fudbaleri Intera Milan Škrinijar, Stefano Sensi i Lautaro Martinez privukli su pažnju Barselone na Nou Kampu u utakmici Lige šampiona, prenosi Kalčomerkato.

Kako se navodi, skauti Katalonaca su sve vreme pažljivo pratili trio "neroazura" koji se pokazao u dobrom svetlu - Martinez je dao gol, Sensi je bio jedan od najboljih na terenu, a i Škrinijar je pružio dobru partiju uprkos porazu 2:1.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Škrinijar je već duže vreme na meti Barselone, ali je Inter zahtevao 80 miliona evra, Sensi je ove sezone hit u dresu Intera koji će za 22 miliona da otkupi ceo ugovor od Sasuola, a Martinez je počeo da opravdava velika očekivanja kao naslednik zemljaka Maura Ikardija.

Inter ove sezone igra odlično pod vođstvom trenera Antonija Kontea, prvi je u Seriji A, s tim da posle dva kola u Ligi šampiona ima samo jedan bod, ostvaren protiv praške Slavije na svom terenu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.