Šefik: Nijedan trofej mi ne znači kao pehar Lige šampiona

Izvor: Blic, 03.Jun.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šefik: Nijedan trofej mi ne znači kao pehar Lige šampiona

Golman vaterpolista Crvene zvezde Denis Šefik zahvalio je publici na podršci u finalu Lige šampiona u Beogradu, i dodao da veruje da je iz te podrške njegova ekipa izvukla motiv i energiju da pobedi dubrovački Jug sa 8:7.

"Mislim da još nismo svesni uspeha koji smo postigli. Osećao sam posle pobede nad Barselonetom da ćemo osvojiti trofej, možda je to zbog iskustva koje imam, ali do sada tokom karijere >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nikada nisam osvojio Ligu šampiona i sve trofeje koje sam osvajao nisu mi značili kao ovaj", rekao je Šefik.

Zvezda je u finalu završnog turnira Lige šampiona na bazenu na Banjici pobedila Jug sa 8:7 i tako osvojila prvi trofej šampiona Evrope u istoriji.

Centar Zvezde Duško Pijetlović rekao je da je njegova ekipa dala i više od onoga što može.

"Dali smo sve od sebe, čak i više nego što možemo. Na početku sezone nismo očekivali da ćemo stići dovde, zaista je neverovatno. Ovo je fenomenalan osećaj, iako sam do sada osvojio tri trofeja, ovaj mi je najdraži", rekao je Pijetlović.

Strelac pobedonosnog gola za Zvezdu Marko Avramović kazao je da crveno-beli imaju neverovatnu sezonu iza sebe.

"Jako mi je drago što sam postao prvak Evrope sa Crvenom zvezdom, ovo je ogroman uspeh za klub koji je tek formiran. Sigurno mi je ovo jedan od najdražih trofeja ikada i zaista je neverovatan osećaj biti prvak Evrope. Neverovatna sezona je iza nas, pokazali smo da smo jači od svih. Nadam se da će se pronaći sredstva da se ekipa održi na okupu i da osvaja još mnogo trofeja", kazao je Avramović.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.