Sedorf karijeru završava u Brazilu

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Apr.2011, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedorf karijeru završava u Brazilu

Fudbaler Milana, Holanđanin Klarens Sedorf dobio je ponudu od brazilskih klubova Korintijanasa i Flamenga da po isteku ugovora sa Milanom u junu ove godine karijeru završi na drugoj strani Atlantika, objavili su brazilski mediji.
- Sedorf je veoma zainteresovan da karijeru završi u Brazilu, a naročito mu se sviđa ideja da igra za Flamengo - istakao je za brazilsku stanicu SporTV njegov prijatelj Ronaldo koji je do nedavno igrao za Korintijans.
Tridesetpetogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Sedorf član je Milana od 2002. godine i od tada je za „rosonere” na 278 utakmica postigao 44 gola.
Sedorf je u karijeri osvojio Ligu šampiona sa tri kluba - 1995. sa Ajaksom, 1998. sa Real Madridom i 2003. i 2007. sa Milanom.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedorf karijeru završava u Brazilu?

Izvor: SrbijaNet.rs, 26.Apr.2011

Fudbaler Milana Holanđanin Klarens Sedorf dobio je ponudu od brazilskih klubova Korintijanasa i Flamenga da po isteku ugovora sa Milanom u junu ove godine karijeru završi na drugoj strani Atlantika, objavili su danas brazilski mediji. "Sedorf je veoma zainteresovan da karijeru završi

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Pravi Ronaldo: Sedorf zainteresovan da završi karijeru u Brazilu

Izvor: Blic, 26.Apr.2011

Veteran Milana Klarens Sedorf dobio je ponudu od Korintijansa i Flamenga da po isteku ugovora sa Milanom u junu ove godine karijeru završi na drugoj strani Atlantika, objavili su danas brazilski mediji..."Sedorf je veoma zainteresovan da karijeru završi u Brazilu, a naročito mu se sviđa ideja da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.