Samo je nebo granica: Mesi izjednačio rekord Raula po broju golova u LŠ!

Izvor: Blic, 05.Nov.2014, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo je nebo granica: Mesi izjednačio rekord Raula po broju golova u LŠ!

Liga šampiona ima dva rekordera po broju golova - Lionel Mesi pamtiće gostovanje Ajaksu do kraja života pošto je postigao 71. gol u elitnom takmičenju i izjednačio se sa rekorderom Raulom Gonzalesom na večnoj listi strelaca.

To je mogao u utorak da učini Kristijano Ronaldo, koji je stao na 70 pogodaka, ali je Mesi u Amsterdamu dva puta zatresao mrežu, u 36. i 76. minutu za 0:2, i ispisao novu stranicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << istorije fudbala.

Ujedno, golovi sjajnog Argentinca odveli su Barselonu u osminu finala već posle četvrtog kola.

Mesi će definitvno voditi žestoku borbu za rivalom iz Reala ko će biti kralj strelaca Lige šampiona, a do kraja grupne faze imaju još po dve utakmice.

Zatim sledi nokaut faza, u osminu finala plasirali su se i Real i Barsa, a čeka ih još mnogo godina igranja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ (grupa F): Mesi izjednačio rekord Raula, Kavani obradovao Parižane

Izvor: Sportal.rs, 05.Nov.2014

Leo Mesi se izjednačio sa Raulom na listi najefikasnijih igrača u istoriji Lige šampiona sa postignutim 71. pogotkom. Argentinac je postigao dva gola u pobedi Barselone na gostovanju u Amsterdamu protiv Ajaksa - 2:0...Suares je skočio i pored neodlučnog golmana Ajaksa izboksovao loptu, a ona je...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.