Šalke beži Menhengladbahu

Izvor: B92, 08.Apr.2012, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalke beži Menhengladbahu

Fudbaleri Šalkea savladali su ekipu Hanovera 3:0 (1:0), u derbiju 29. kola nemačke Bundeslige.

Već do 50. minuta posle dva gola fantastičnog Raula Gonzalesa bilo je jasno da će bodovi ostati u Gelzenkirhenu, a pobedu je potvrdio Klas-Jan Hunteral. Dvostruki asistent bio je Džeferson Farfan.

Ubedljivom pobedom, 18. u sezoni, Šalke je stigao do 57. boda čime se učvrstio na trećem mestu na tabeli koje garantuje direktan plasman u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ligu šampiona.

Hanover je pao na sedmo mesto i predstoji mu velika borba za mesto u Ligi Evrope sa Štutgartom, Verderom, Bajerom i Volfsburgom, u poslednjih pet kola.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šalke već preboleo Ligu Evrope

Izvor: Sportske.net, 08.Apr.2012

U duelu dve ekipe koje su u četvrtak eliminisane u četvrtfinalu Lige Evrope, Šalke je na svom terenu lako savladao ekipu Hanovera i učvrstio se na trećem mestu na tabeli.

Nastavak na Sportske.net...

Šalke ubedljiv protiv Hanoverom

Izvor: RTS, 08.Apr.2012

Fudbaleri Šalkea pobedili su Hanover sa 3:0 u 29. kolu Bundeslige, a dvostruki strelac bio je Raul Gonsales. Pobedom Šalke zadržao treću poziciju na tabeli. Hamburg i Leverkuzen odigrali nerešeno...Šalke je tako ostao na trećem mestu, ali je povećao prednost na pet bodova u odnosu na Borusiju...

Nastavak na RTS...

Huntelar oborio rekord star 71 godinu

Izvor: Blic, 09.Apr.2012, 16:25

Napadač nemačkog Šalkea, Holanđanin Klas Jan Huntelar oborio je klupski rekord sa 43 gola postignuta u jednoj sezoni, pogotkom u meču koji je Šalke dobio protiv Hanovera, rezultatom 3:0, prenosi DPA...Rekord koji je oborio Huntelar bio je nedostižan čak 71 godinu, a postavio ga je Herman Epenhof...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.