Salcburg sa penala do pobede protiv zagrebačkog Dinama

Izvor: Beta, 06.Okt.2022, 19:49

Salcburg sa penala do pobede protiv zagrebačkog Dinama

Fudbaleri Salcburga pobedili su večeras na svom terenu zagrebački Dinamo sa 1:0, u utakmici trećeg kola Grupe E Lige šampiona.Jedini gol na meču, vredan tri boda, postigao je Noa Okafor sa penala u 71. minutu.Hrvatski tim je u samom finišu meča, u 93. minutu, uspeo da zatrese mrežu Salcburga, ali je pogodak Josip Drmić poništen zbog ofsajda.Posle dva remija, Salcburg je zabeležio prvu pobedu i trenutno je prvi na tabeli sa pet bodova, dok je Dinamo treći sa tri osvojena boda.Za sedam dana hrvatski i austrijski šampion će odigrati meč na Maksimiru u okviru četvrtog kola.U drugom meču Grupe E večeras se na Stamford Bridžu sastaju Milan i Čelsi.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda ubedljiva protiv Ferencvaroša za prvu pobedu u LE

Izvor: Beta, 06.Okt.2022

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu Ferencvaroš sa ubedljivih 4:1, u utakmici trećeg kola Grupe H Lige Evropa.Dvostruki strelac u prvoj pobedi crveno-belih, posle dva poraza, bio je Gelor Kanga u 27. minutu sa penala i u 60. minutu, a u strelce su se upisali i Stefan Mitrović u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.