Salcburg ostaje bez kompletnog napada!

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Salcburg ostaje bez kompletnog napada!

Odigrali su jako dobro u grupnoj fazi Lige šampiona.

Ekipa Red Bul Salcburga dobila je konačno priliku da zaigra u Ligi šampiona i ostavila je sjajan utisak u elitnom takmičenju.

Prvak Austrije je bio i grupi sa aktuelnim prvakom Evrope Liverpulom, Napolijem i Genkom, uspeli su da osvoje sedam bodova, do poslednjeg kola su bili u igri za plasman u nokaut fazu.

Nisu ipak uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da prirede veliko iznenađenje protiv Liverpula na "Red Bul Areni", gosti su slavili sa 2:0 i otišli dalje sa prvog mesta u grupi, Napoli je obavio svoj zadatak protiv Genka i takođe overio drugu fazu.

Salcburgu ostaje Liga Evrope, ali bi u tom takmičenju mogli da se pojave sa značajno okrnjenim timom.

Preneli smo da je supertalentovani Haland na pragu Bundeslige, dok će Minamino izgleda u Premijer ligu.

Nije to sve, kako stoje stvari ekipu bi mogao da napusti i reprezentativac Južne Koreje Hi-čan Hvang.

Sjajni napadač je velika želja Vulverhemptona i uprava kluba sa "Molinua" je sprema da krene u napad po njegov potpis.

Sportski direktor "Vukova" Telvel ga je pratio u Austriji, postoji mogućnost da krenu po Hvanga već u januaru, ali se pretpostavlja da bi ga ostavili na pozajmici u Salcburgu do kraja sezone.

Procenjuje se da bi Hvang mogao da ih košta između 20 i 25 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rasprodaja u Salcburgu, Liverpul kupuje Minamina

Izvor: RTS, 12.Dec.2019

Engleski fudbalski klub Liverpul postigao je usmeni dogovor sa fudbalerom Salcburga Takumijem Minaminom oko transfera. Minamino bi već u januaru pojačao redove "crvenih" za nešto više od osam miliona evra. . Salcburg nije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.