Sad je jasno, da je Hrvat, Ronaldo ne bi igrao za reprezentaciju!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad je jasno, da je Hrvat, Ronaldo ne bi igrao za reprezentaciju!

Jasno i glasno, za takve nema mesta među našim komšijama...

Hrvatski selektor Zlatko Dalić nije iznenađen što se Kristijano Ronaldo nije pojavio na dodeli nagrade najboljeg igrača Lige šampiona.

"On je sebičnjak, u mojoj ekipi nikada ne bi imao mesta. Mene ovo ne iznenađuje, on je takav čovek", kaže selektor vicešampiona sveta.

Dodao je da je sretao takve igrače. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"To su oni koje ne zanima da li ekipa pobeđuje ili gubi, već jesu li dali gol ili ne", rekao je za hrvatske medije Dalić.

Hrvati su bili zastupljeni na svečanosti u Grimaldi Forumu, Luka Modrić je proglašen za najboljeg igrača.

"On je sjajna osoba, uvek spreman da pomogne drugima, nije ga promenila ni slava, ni Real Madrid, ni titula najboljeg na Mundijalu", dodao je Dalić, ogorčen što Ronaldo nije došao da ispoštuje bivšeg klupskog druga.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.