Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2024, 15:16

SVECI U KATALONIJI, BARSA BRANI GOL PREDNOSTI SA PARKA PRINČEVA: Uskoro saznajemo ko su prvi učesnici polufinala Lige šampiona!

Večeras su na programu prvi revanš mečevi četvrtine finala Lige šampiona, a može se reći da dugo nismo imali prilike da gledamo ovako uzbudljive duele u ovoj fazi takmičenja. Naime, od 21 čas Barselona dočekuje PSŽ, dok Atletiko gostuje Borusiji iz Dortmunda nedelju dana nakon spektakularnih utakmica, koje su poslužile kao sjajan uvod za ono ... Read more
The post SVECI U KATALONIJI, BARSA BRANI GOL PREDNOSTI SA PARKA PRINČEVA: Uskoro saznajemo ko su prvi učesnici polufinala Lige šampiona! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

U BARSELONI KAO DA POČINJE RAT: Navijači preplavili ulice pred PSŽ, baklje na sve strane, gađali i svoj autobus (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2024

Šou na ulicama Barselona Večeras se nastavalju mečevi Lige šampiona, odnosno, igraju se revanš utakmice četvrtine finala, a duel koji privlači mnogo pažnje jeste između Barselone i PSŽ-a. Barsa je dobila prvi meč u Parizu sa 3:2 i bliža je prolasku u veliko polufinale. To je dodatno podiglo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.