SUDUVA MORA DA PADNE: Milojević KRIJE sastav, ali veruje da će ON da PRORADI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDUVA MORA DA PADNE: Milojević KRIJE sastav, ali veruje da će ON da PRORADI!

Crveno-beli dočekuju šampiona Litvanije.

Fudbaleri Crvene zvezde u revanš utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona dočekuju litvansku Suduvu. Posle 0:0 u Marijampolju, izabranici Vladana Milojevića žele da pokažu pred svojim navijačima na stadionu "Rajko Mitić" kako je remi na Baltiku bio samo loš dan za srpskog prvaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Čeka nas revanš protiv nezgodne ekipe, dobro organizovane. To su pokazali i u prvom meču. Uigrani su, prvenstvo im je u toku. Mi smo odigrali dosta dobro, ali falila završnica. Neće biti lako, poštujemo ih. Pozivam navijače da pomognu na novom početku - rekao je šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević.

U prošlogodišnjem ovih rivala, u kvalifikacijama za isto, najelitnije, takmičenje, šampion Srbije je oba puta slavio. Na Marakani je, podsetimo, bilo 3:0, posle trijumfa u Litvaniji od 2:0. Trener crveno-belih se nada takvom epilogu i u beogradskih 90 minuta.

- Ima dosta dobrih ekipa. Suduva je sastavljena od dobrih igrača, imaju najbolje iz Litvanije, a imaju i igrače sa Balkana. Naš kalendar je takav i to me brine. Ali tako je kako je.

O neefikasnosti u završnici?

- Uvek može da se nađe zamerka. Najbolje je dva gola iz dva pokušaja. Ove utakmice nisu bez pritiska i nadamo se pobedi - kaže Milojević.

Šef struke Zvezde imao je jasan stav kada se radi o promenama u sastavu i igračima na koje može da računa.

- Videćete sutra. Za sada nema zdravstvenih problema, ali videćemo šta će da se desi do početka meča - ostao je zagonetan strateg šampiona Superlige.

I na kraju, glavnokomandujući sa Zvezdine klupe, ocenio je trenutnu formu Ričmonda Boaćija koji protiv Suduve u Litvaniji nije bio na očekivanom nivou.

- Imao je dobru sezonu pre odlaska u Kinu, ali ja uvek verujem u moje igrače. Dobro je trenirao i očekujemo da se vrati na stare partije i to što pre - istakao je trener crveno-belih Vladan Milojević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika Siniše Mihajlovića i njegovih ćerki Viktorije i Virdžinije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdino prvo FINALE - Suduva MORA da padne (VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Jul.2019

Crveno-belima u utorak odgovara samo jedno - pobeda...Ponovo su se fudbaleri Crvene zvezde našli u situaciji da im je posle prve utakmice prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona neophodno da pobede na domaćem terenu kako ne bi bili eliminisani...Pre godinu dana uspešno su odgovorili tom izazovu...

Nastavak na Mondo...

MILOJEVIĆ PRED ZVEZDA – SUDUVA “Boaći će biti ONAJ STARI, drago mi je zbog Vujadina, još uvek ne dovodimo novog štopera”

Izvor: 011vodič.com, 15.Jul.2019

Foto: FK Crvena zvezda / Promo Crvena zvezda je spremna da otvori sezonu na svom stadionu, prvi meč koji će izabranici Vladana Milojevića igrati na programu je u utorak protiv Suduve. Foto: FK Crvena zvezda / Promo Vladan Milojević Posle “praznih mreža” iz Marijampolja, sledi revanš u Beogradu...

Nastavak na 011vodič.com...

Zvezda pred prvim izazovom – mogu li zajedno Marin-Ivanić-Ben, da li će Tomane dobiti priliku?

Izvor: B92, 16.Jul.2019, 09:02

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u utorak od 20.45 litvansku Suduvu, u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona...Uprkos velikoj inicijativi i snažnom pritisku, crveno-beli nisu uspeli da slome otpor Litvanaca na njihovom terenu...Međutim, crveno-beli su imali i sreće jer je Suduva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.