STVARI SU JASNE: Zvezda je dobila VELIKO pojačanje za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 10:58

STVARI SU JASNE: Zvezda je dobila VELIKO pojačanje za Ligu šampiona

Odličan igrač.

Piter Olajinka, napadač Slavije iz Praga, ponovo je pogodio u pobedi njegove ekipe protiv Bohemijansa (3:0).

Igrač koji na leto stiže u Crvenu zvezdu je bio strelac drugog gola i to na izuzetno lep način.

Olajinka je dobio loptu u prostor daleko od gola, uspeo da probije sve do šesnaesterca gde je "biciklicom" izbacio protivničkog defanzivca, otišao udesno i udarcem u suprotan ugao matirao protivničkog golmana.

- Veoma sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << srećan, posebno zbog cele ekipe i sjajne utakmice. Bilo nam je teško u prethodnim nedeljama, tako da je lep osećaj vratiti se na pobednički kolosek - rekao je Olajinka u razgovoru za klupsku televijizu.

Ovo mu je bio 11 pogodak u sezoni, pored čega ima i pet asistencija. Slavija je na deobi prvog mesta sa Spartom, a obe ekipe imaju po 62 boda.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.