Izvor: Beta OMS, 31.Okt.2014, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠPANSKA PRIMERA LIGA – SAMO NA KANALIMA SPORT KLUBA

ŠPANSKA PRIMERA LIGA – SAMO NA KANALIMA SPORT KLUBA SK 3, SUBOTA, 3. NOVEMBAR, DIREKTNI PRENOSI OD 16 SATI DO PONOĆI U subotu će u Primeri biti odigrane četiri utakmice, a zbog obaveza u Ligi šampiona na teren će najbolji španski klubovi. Madridski Real je u seriji od deset pobeda u svim takmičenjima i poteru za Barselonom nastavlja u Granadi. Sve osim ubedljivog trijumfa gostiju, koji na listi povređenih ima Bejla, Koentraa i Hesea, bilo bi prvorazredno iznenađenje. Granada ima samo 9 bodova iz isto toliko utakmica, a remijem u prošlom kolu prekinula je niz od četiri poraza. Domaćin je u prethodnih šest utakmica jednom pobedio Madriđane, uz pet poraza.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Španski maraton: Real nastavlja seriju, Đukić kod šampiona, Barsa vida rane

Izvor: Blic, 31.Okt.2014

U subotu će u Primeri biti odigrane četiri utakmice, a zbog obaveza u Ligi šampiona na teren će najbolji španski klubovi. Prenosi mečeva na Sport klubu počeće u 16 časova, a trajaće sve do ponoći...Madridski Real je u seriji od deset pobeda u svim takmičenjima i poteru za Barselonom nastavlja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.