SLIKA GODINE: Evo šta Mesi radi u živom zidu – dobro protrljajte oči (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021, 07:39

SLIKA GODINE: Evo šta Mesi radi u živom zidu – dobro protrljajte oči (FOTO)

Nije fotomontaža.

Kilijan Mbape, Lionel Mesi i Nejmar su se složili i ubacili u šestu brzonu. Na svojoj koži je to najbolje osetio Mančester siti u drugom kolu Lige šampiona.

PSŽ je slavio sa 2:0 golovima Geja i Mesija, a da su lične sujete ostavljene po strani govori i slika iz nadoknade vremena.

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena Leo Mesi pristao je da za uspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tima legne na travu kao “korektor” živog zida, što je nepojmljivo za mnoge velike zvezde njegovog kalibra.

Photo of the night 📷 pic.twitter.com/bKx6iX3Rlr

— SPORTbible (@sportbible) September 28, 2021

Ratne sekire su, ako ih je uopšte bilo, zakopane. “Sveci” su pokazali protiv “građana” da su možda i najozbiljniji kandidat za osvajanje ovosezonske Lige šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Marija Liman.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FOTO UBOD: Šta to radi Piksi u Parizu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Sep.2021

Selektor Srbije "u akciji"...PSŽ je savladao Mančester siti sa 2:0 u drugom kolu A grupe Lige šampiona, a na tribinama “Parka prinčeva” se našao i Dragan Stojković Piksi...Poznato je da selektor fudbalske repreznetacije Srbije živi u Parizu, pa nije iznenađenje što je odlučio da pogleda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.