Izvor: HotSport.rs, 18.Apr.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Mihina Sampdorija posustaje u borbi za Evropu

U premijernom meču 31. kola Serije A, Sampdorija je na svom terenu igrala samo 0:0 protiv “već viđenog drugoligaša” Ćezena.

Četa Siniše Mihajlovića posustaje u borbi za Evropu, to jest Ligu šampiona. Jalova igra Sampdorije iznervirala je navijače koji su očekivali tri boda protiv već prežaljene Ćezene. Sampa je zapretila u 11. minutu posle sjajnog pokušaja Palomba i još bolje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << asistencije Agilardija. Sledeći je pokušao Eder u 24. minutu, ali je lopta prošla tik pored stative.
Poslednju šansu propustio je De Silvestri koji je u 84. minutu snažno šutirao, ali pored gola. Nerešenim ishodom Sampdorija se popela na peto mesto sa 50 bodova, jednim više od Fiorentine koja ima meč manje.
Serija A, 31. kolo:
Sampdorija – Ćezena 0:0
Juventus – Lacio 20.45
Nedelja:
12.30 Sasuolo – Torino
15.00 Kjevo – Udineze
15.00 Empoli – Parma
15.00 Palermo – Đenova
15.00 Roma – Atlanta
18.00 Kaljari – Napoli
Ponedeljak:
20.45 Fjorentina – Verona
hotsport.rs
The post SERIJA A: Mihina Sampdorija posustaje u borbi za Evropu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Sampdorija jalova protiv Čezene

Izvor: B92, 18.Apr.2015

Fudbaleri Sampdorije jalovo su napadali u subotu, pa su remizirali bez golova sa Čezenom, na premijeri 31. kola Serije A...Tim Siniše Mihajlovića je treće kolo u nizu ostao bez pobede i ugrozio plasman u Ligu Evrope...Sampdorija je izjednačena sa Napolijem na deobi četvrtog mesta sa po 50 bodova,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.