SENZACIJA NA STARTU Inter jedva do boda u drugom minutu sudijske nadoknade (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SENZACIJA NA STARTU Inter jedva do boda u drugom minutu sudijske nadoknade (VIDEO)

Počela je Liga šampiona i odmah na startu – senzacija. Inter nije uspeo da pobedi Slaviju na “Đuzepe Meaci” – 1:1. Očekivao se lagana pobeda čete Antonija Kontea, ali su gosti iz Praga uspeli da šokiraju “Đuzepe Meacu”. Malo je falilo da uzmu sva tri boda. Domaćina je spasao Nikolo Barela golom u drugom minutu sudijske nadoknade.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Olimpijakosa u Pireju protiv Totenhema je 4.10. Utakmica se igra u sredu od 18.55.
Povela >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je Slavija golom Nigerijca Petera Olajinika u 64. minutu. Pre toga je Damir Handanovič, golman domaćina, odlično odbranio udarac Husbauera, ali je samo odbio loptu, a tamnoputi napadač gostiju je zatresao mrežu milanskog giganta. Sudija je konsultovao VAR, ali nije bilo ofsajda, za slavlje malobrojnih navijača češkog šampiona.
Inter je u prvih 45 minuta bio bolji. Nekoliko puta je mogao do gola protiv Slavije. Argentinac Lautaro Martinez je šutirao tik pored stative na startu meča, sa pet metara Hrvat Marcelo Brozović nije uspeo da savlada golmana Kolara posle slobodnog udarca.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
U nastavku, Slavija se odlobodila pritiska, hrabrije igrala i gol je stigao kao nagrada. Međutim, u sudijskoj nadoknadi, dosuđen je slobodan udarac sa 20 metara za Inter. Sensi je odlično šutirao, ali je pogodio samo prečku. Ipak, na pravom mestu našao se Barela za utešni bod milanskog giganta. Utakmica je produžena čak osam minuta. U finišu su domaćini kidisali na gol Čeha, ali nisu uspeli da dođu do pobede na startu evro elite.
Podstimo, nekadašnji šampion Evrope prošle sezone nije uspeo da prođe grupnu fazu. U konkurenciji Barselone, Totenhema i PSV Ajndhovena, “nero-azuri” su bili tek treći i nastavili su takmičenje u Ligi Evrope.
Pogledajte golove iz Milana!


GRUPA F
Inter – Slavija 1:1 (0:0)
(Barela 90+2 – Olajinka 64)
21.00 Borusija Dortmund – Barselona



The post SENZACIJA NA STARTU Inter jedva do boda u drugom minutu sudijske nadoknade (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

GRUPA E Mertens i Ljorente srušili šampiona, goleada u Salcburgu, tri gola norveškog čuda od deteta (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019

Pao je šampion Evrope u grotlu Napulja u derbiju Grupe E – 2:0, dok je goleada viđena u Salcburgu gde je austrijski šampion razbio na svom terenu Genk sa 6:2.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Olimpijakosa u Pireju protiv Totenhema je 4.10. Utakmica se igra u sredu od 18.55.. Liverpul je počeo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.