GRUPA E Mertens i Ljorente srušili šampiona, goleada u Salcburgu, tri gola norveškog čuda od deteta (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA E Mertens i Ljorente srušili šampiona, goleada u Salcburgu, tri gola norveškog čuda od deteta (VIDEO)

Pao je šampion Evrope u grotlu Napulja u derbiju Grupe E – 2:0, dok je goleada viđena u Salcburgu gde je austrijski šampion razbio na svom terenu Genk sa 6:2.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Olimpijakosa u Pireju protiv Totenhema je 4.10. Utakmica se igra u sredu od 18.55.
Liverpul je počeo odbranu titule porazom na San Paolu. Opet je četa Jirgena Klopa poklekla u Napulju kao i prošle sezone. Tada je za “redse” bio koban Lorenco Insinje u poslednjem minutu, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su tri boda četi Karla Ančelotija doneli Belgijanac Dres Mertens iz jedanaesterca u 82. minutu i Fernando Ljotente u poslednjim trenucima susreta.

Bolje šanse imao je engleski tim do vodećeg gola domaćina. U prvom poluvremenu je Roberto Firmino imao odličnu šansu, ali je glavom sa desetak metara šutirao tik pored stative. U nastavku je Mohamed Salah mogao do gola, ali mu je iz izgledne situacije golman domaćina Meret odbranio udarac. Kazna je stigla u finišu susreta za tri boda Napolija.
U drugom meču večerei u Grupi F Salcburg je razbio Genk sa 6:2, a briljiralo je norveško čudo od deteta, mladi napadač Erling Braut Haland, koji je postigao tri gola i to sva u prvih 45 minuta. U prvom poluvemenu bilo je 5:1 i tada je već bilo jasno da će austrijski šampion u debitantskoj utakmici u evro eliti stigao do ubedljivog trijumfa.
Mladi Norvežanin je prošle zime za 5.000.000 evra stigao iz Moldea u redove austrijskog šampiona koji je najavio velika dela ove sezone i da može da bude pretnja favoritima Liverpulu i Napoliju.

GRUPA E
Napoli – Liverpul 2:0 (0:0)
(Mertens 82 penal, Ljorente 90+2)
Salcburg – Genk 6:2 (5:1)
(Haland 2, 34, 45, Hvan Hi Čan 36, Soboslai 45+3, Ulmer 66 – Lusumi 40, Samata 52)



The post GRUPA E Mertens i Ljorente srušili šampiona, goleada u Salcburgu, tri gola norveškog čuda od deteta (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Norveško čudo od deteta ušlo u istoriju Lige šampiona (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 18.Sep.2019, 09:33

Prvi dan Lige šampiona obeležio je mladi Norvežanin Erling Braut Holand, napadač Salcburga. On je u pobedi austrijskog šampiona protiv Genka od 6:2 postigao tri gola i to već u prvom poluvremenu, a time je ušao u istoriju Lige šampiona.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Olimpijakosa u Pireju...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.