SAMO MU UŠATI NEDOSTAJE U KARIJERI: Bufon ipak ne žali - Ne treba mi Liga šampiona da bih znao koliko vredim

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2022, 09:50

SAMO MU "UŠATI" NEDOSTAJE U KARIJERI: Bufon ipak ne žali - "Ne treba mi Liga šampiona da bih znao koliko vredim"

Čuveni golman još uvek među stativama.

Jedan od najboljih, a nema najvredniji trofej. O karijeri Đanluiđija Bufon suvišno je govoriti bio je među najboljim golmanima u svoje doba, osvojio pregršt trofeja, ali mu na kraju priče fali Liga šampiona, ipak legendarni čuvar mreže ne žali.

- Osvojio sam toliko toga u životu. Srećan sam što sam se borio da bih pobeđivao, ali nikad ne bih uspeo bez podrške navijača. Nije mi potreban trofej Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bih znao koliko vredim - rekao je Bufon.

Điđi je još uvek aktivan, trenutno brani boje Parme.

- Nastavljam da igram iz više razloga. Jer se i dalje osećam snažno i konkurentno, jer se osećam kao da učestvujem u zlatnoj eri sporta.

- Ja sam u doba gde bih mogao da odlučim da se povučem kad god želim, pa sam pod kontrolom situacije, ali moji izbori su uvek bili sa razlogom. Vratio sam se u Parmu jer sam srećan čovek koji vidi koliko su navijači ponosni što opet branim Parmine boje - kaže Bufon.

Slavni golman je između ostalog osvojio Svetsko prvenstvo sa Italijom 2006. godine, 10 "Skudeta" u dresu Juventusa.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.