Roze napušta Salcburg i ide u Menhengladbah

Izvor: RTS, 10.Apr.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roze napušta Salcburg i ide u Menhengladbah

Trener fudbalera Salcburga Marko Roze od naredne sezone vodiće Borusiju iz Menhengladbaha, objavio je nemački klub.
Nemački stručnjak odlučio je da napusti Salcburg i vrati se u domovinu, bez obzira što će da osvoji drugu titulu u nizu u austrijskoj Bundesligi.

Roze posle dve sezone završava period u prvom timu Salcburga, sa kojim je igrao i polufinale Lige Evrope, ali ostaće bolna eliminacija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od Crvene zvezde u plej-ofu za Ligu šampiona.
Ranije je radio u omladinskoj školi istog kluba, ali i kao trener Lokomotive iz Lajpciga, gradu u kome je rođen.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Problem za igrače, Mančester junajted udara jako po džepu ako se ne obezbedi Liga šampiona!

Izvor: Sportske.net, 10.Apr.2019

Finansijski nedostatak neulaskom u Ligu šampiona Mančester junajted planira da nadoknadi umanjenjem plata igračima...Mančester junajted smatra da je ogroman neuspeh ne plasirati se u Ligu šampiona naredne sezone, pa je zbog toga odlučila da uvede kazne igračima ukoliko ne dođe do toga...Dakle,...

Nastavak na Sportske.net...

Trener Salcburga preuzima Menhengladbah sledeće sezone

Izvor: B92, 10.Apr.2019

Trener Salcburga Marko Roze od naredne sezone vodiće Borusiju Menhengladbah, objavio je nemački klub...Roze je ove sezone došao do osmine finala Lige Evropa sa austrijskim timom, pošto je prethodno eliminisan od Crvene zvezde u baražu za Ligu šampiona...Na mestu trenera Borusije zameniće Ditera...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.