Rosoneri imaju nove mete, na radaru kluba Paragvajci!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Rosoneri" imaju nove mete, na radaru kluba Paragvajci!

Novi momenti na "San Siru".

Milan nikako da se sabere ove sezone, taman što su počeli da pružaju dobre rezultate, usledio je remi sa Sasuolom na "San Siru".

Trenutno su na 10. mestu sa 21 bodom, 11 bodova od Lige šampiona, što je osnovni cilj kluba.

Pokušaće u januaru da se pojačaju, jasno je da imaju problema u ofanzivi, ali ne blista ni zadnja linija.

Tako su rešeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da pojačaju konkurenciju na štoperskim pozicijama, a na radaru kluba su se našla dva paragvajska fudbalera.

Naime, Milan je zainteresovan za štopera Vest Hema Fabijana Balbuenu, kao i za centralnog defanzivca Bazela Omara Alderetea.

Balbuena (28) je u London stigao leta 2018. godine iz Korintijansa, solidno se snašao u Premijer ligi, ali ove sezone ima samo 10 nastupa u svim takmičenjima.

Što se tiče Alderetea, on je u Bazel stigao ovog leta iz Urakana, reč je o veoma snažnom 22-godišnjem fudbaleru visokom 190cm, kojeg zbog dobrih nastupa u švajcarskom klubu prati i Juventus.

Poznato je da je na listi želja "Rosonera" i Žan Kler Todibo iz Barselone, videćemo za koga će se uprava kluba sa "San Sira" na kraju odlučiti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.