Ronaldo: Zbog ovoga su me doveli u Juventus

Izvor: Beta, 13.Mar.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Zbog ovoga su me doveli u Juventus

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo rekao je da je letos doveden u klub kako bi pomogao u osvajanju Lige šampiona.Juventus se sinoć plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u Torinu pobedio Atletiko Madrid sa 3:0. Crno-beli su nadoknadili dva gola zaostatka iz prve utakmice osmine finala u Madridu.Sva tri gola sinoć je postigao Ronaldo. "Zbog ovoga me je Juventus doveo, da pomognem da uradi stvari koje do sada nije radio. To je posebna noć, ne samo zbog golova, već za ceo tim. Ovakav mentalitet je potreban za osvajanje Lige šampiona. Uživali smo u magičnoj noći. Atletiko je težak protivnik, ali i mi smo jaki. Videćemo šta će se dogoditi", rekao je Ronaldo, preneli su britanski mediji.Ronaldo je prvi strelac Lige šampiona sa 124 gola, 18 više od drugoplasiranog Lionela Mesija iz Barselone.  Portugalac je učestvovao u postizanju 76 golova u 77 utakmica u nokaut fazi najelitnijeg klupskog takmičenja, pošto je postigao 62 gola i imao 13 asistencija. On je prošlog leta za 100 miliona evra iz Real Madrida prešao u Juventus.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alegri: Šta bi još trebalo da uradim

Izvor: Beta, 13.Mar.2019

Trener Juventusa Masimilijano Alegri čestitao je svojim fudbalerima prolazak u četvrtfinale Lige šampiona i kritikovao one koji su sumnjali da crno-beli mogu da nadoknade dva gola zaostatka protiv Atletiko Madrida.Juventus se sinoć plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u Torinu pobedio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.