Alegri: Šta bi još trebalo da uradim

Izvor: Beta, 13.Mar.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri: Šta bi još trebalo da uradim

Trener Juventusa Masimilijano Alegri čestitao je svojim fudbalerima prolazak u četvrtfinale Lige šampiona i kritikovao one koji su sumnjali da crno-beli mogu da nadoknade dva gola zaostatka protiv Atletiko Madrida.Juventus se sinoć plasirao u četvrtfinale Lige šampiona, pošto je u Torinu pobedio Atletiko Madrid sa 3:0. Crno-beli su nadoknadili dva gola zaostatka iz prve utakmice osmine finala u Madridu. "Nismo bili savršeni, ali ostali smo koncentrisani. Postojao je rizik da udjemo histerično u utakmicu, pošto se mnogo pričalo o našem zaostatku i mogućem povratku, ali imali smo 95 minuta da obavimo posao. Ekipa zaslužuje čestitke, obavila je veoma dobar posao", rekao je Alegri, preneli su italijanski mediji. Sva tri gola postigao je Kristijano Ronaldo. "Bilo bi zaista čudno za Ronalda da završi sezonu u Ligi šampiona sa samo jednim golom... Bio je dobar, a momci su doprineli, uključujući i navijače koji su napravili divnu atmosferu. Priredili smo divno fudbalsko veče onima koji sa mnogo strasti prate sport u Italiji", dodao je Alegri.Pojedini mediji kritikovali su Alegrija i ekipu posle poraza u prvom meču u Madridu."Oni koji kritikuju nisu moj problem, to je njihov problem. Šta bi još trebalo da uradim? Za pet godina smo osvojili četiri i tri četvrtine skudeta, ...
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alegri poslije Atletika: Šta još treba da uradim?

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Mar.2019

TORINO - Trener fudbalera Juventusa Masimilijano Alegri poslije pobjede nad Atletiko Madridom (3:0) i prolaska u četvrtfinale Lige šampiona rekao je da kritičari nisu njegov problem.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.