Ronaldo: Rekao sam Iguainu da ne preteruje...

Izvor: N1 televizija, 12.Nov.2018, 06:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Rekao sam Iguainu da ne preteruje...

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo izjavio je posle pobede nad Milanom u velikom derbiju da nikada nije lako pobediti na San Siru.

Stara dama je slavila sa 2:0 u 12. kolu Serije A, a strelac drugog pogotka bio je sjajni Portugalac.

"Dobro smo reagovali na poraz od Junajteda u Ligi šampiona. Pobeda je bila jedini način da se ostave po strani stvari koje su se dešavale u poslednjih pet minuta tog meča. Bio je ovo važan korak za nas, vratili smo šest >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << bodova prednosti u odnosu na Napoli, koji igra izuzetno dobro", kazao je Ronaldo.

Bivšem napadaču madridskog Reala to je bio osmi pogodak u italijanskom prvenstvu.

"Zadovoljan sam. Postigao sam gol, igrali smo dobar fudbal i pokazali superiornost. Nikad nije lako pobediti na San Siru".

Meč u Milanu obeležio je i napadač domaćih Gonsalo Iguain, bivši Ronaldo saigrač, koji je dobio drugi žuti karton pred kraj utakmice pošto je u potpunosti izgubio kontrolu.

"Rekao sam mu da ne preteruje, da ne treba da rizikuje veću sankciju. Bio je nervozan, izgubio je kontrolu, ali ga ne treba kriviti, ništa loše nije rekao", otkrio 33-godišnji Ronaldo.

Juve zauzima prvo mesto na tabeli Serije A sa 34 boda, a posle reprezentativne pauze dočekuje SPAL.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo neće dominirati u Italiji? A da razmislite ponovo?

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2018

Brojevi su zastrašujući, ako imate u vidu da je potpuno promenio način igre....Nova pauza, Ronaldo će odmarati, neće igrati ni u završnici LE za Portugal, a sada je vreme možda da se prvi brojevi njegovog dolaska u Juventus svedu...Ono što je osnovno, u 12 kola, Juventus je napravio najbolji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.