Murinjova katastrofa, Mančester junajted obara negativne rekorde

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2018, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjova katastrofa, Mančester junajted obara negativne rekorde

Mančester junajted obara negativne rekorde ove sezone pod Murinjom.

Da li je konkurencija dosta jača nego ranije ili je jednostavno Mančester junajted manje kvalitetan u odnosu na prethodne godine, na vama je da procenite.

Ipak, brojke ne lažu, Mančester junajted nikada u poslednjih 40 godina nije imao slabiju gol razliku. Ne samo to, Mančester junajted je trenutno osmi na tabeli, kasne za vodećim Mančester sitijem 12 bodova, a Murinjo nastavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da govori da je statistika za one koji ne razumeju fudbal.

Poslednji poraz Mančester junajteda usledio je u nedelju od Mančester sitija, gradski rival je lagano slavio sa 3:1, bio daleko bolji i zasluženo je odneo tri boda.

Ono što znamo još jeste da Murinjo svoju taktiku bazira na odbrani, ali je primio 21 gol do sada u sezoni. Mančester siti i Liverpul su do sada primili po pet.

Posle 12 utakmica u sezoni Mančester junajted ima negativnu gol razliku (-1) po prvi put u 40 godina. Samo na jednoj utakmici su ostali bez primljenog gola, a jedino je Fulam po tom pitanju slabiji, oni su primili golove baš na svakom meču.

Nije to sve, Mančester junajted je ranije bazirao svoju igru na pasovima koji su išli unapred, koji su bili brzi, ali to sada nije slučaj jer imaju problem sa posedom. Nakon 12 minuta meča protiv Mančester sitija su imali svega pet uspešnih pasova, što je zaista smešno i za daleko slabije timove od Murinjovih.

Rekli bismo da nešto mora da se menja, očigledno je da Mančester junajted ima veliki problem nakon odlaska Fergusona sa kormila.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsina odbrana nikad slabija u poslednjih 40 godina...

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2018

Velikani poput Mančester junajteda o kojem smo vam pisali pre nekoliko minuta i Barselone zaista imaju velikih problema...Odbrana je danas nešto na šta se više obraća pažnja nego što je to bio slučaj ranije, pojedini treneri su je doveli do perfekcije i ekipama poput Atletiko Madrida, Mančester...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.