Ronaldo: Osvajanje Lige šampiona bi spasilo sezonu

Izvor: RTS, 26.Jan.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Osvajanje Lige šampiona bi spasilo sezonu

Najbolji fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo izjavio je da bi osvajanje Lige šampiona spasilo sezonu u kojoj kraljevski klub igra ispod očekivanja.
Real Madrid je pre dva dana eliminisan od Leganesa u četvrtfinalu Kupa Kralja, dok u prvenstvu zaostaje za vodećom Barselonom 19 bodova i praktično je izgubio titulu, ali Portugalac ne gubi nadu.

"Ukoliko osvojimo Ligu šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na kraju sezone, biće to neverovatna stvar za nas. Razočarani smo velikim zaostatkom u prvenstvu i prirodno je da niko od nas ne bude srećan zbog gubitka bodova u ligi. Biće teško, ali ne odustajemo i nastavićemo sa radom", izjavio je za Marku Ronaldo koji se sve češće dovodio u vezu sa odlaskom iz Madrida.
Protivnik u osmini finala Lige šampiona, čiji je trofej Real Madrid jedini dva puta uzastopno osvajao, biće Pari Sen Žermen.
Real zauzima četvrto mesto u Primeri, a narednu utakmicu igra već sutra protiv Valensije za kojom zaostaje pet bodova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo: Het-trik u Ligi šampiona za spas sezone

Izvor: B92, 26.Jan.2018

Najbolji igrač madridskog Reala Kristijano Ronaldo izjavio je da bi osvajanje Lige šampiona spaslo sezonu u kojoj 'kraljevski' klub igra ispod svih očekivanja. Real je pre dva dana eliminisan od Leganesa u četvrtfinalu Kupa Kralja, prvi put u istoriji na svom Santjago Bernabeu, dok u prvenstvu zaostaje...

Nastavak na B92...

Ronaldo progovorio o budućnosti!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018, 14:34

Mnogo se govorilo o Portugalcu prethodnih dana, sada se konačno i on oglasio...Real Madrid pruža partije ispod svih očekivanja ove sezone, a jedan od onih koji je na udaru kritika je i najbolji fudbaler sveta za 2017. godinu Kristijano Ronaldo...Portugalac igra jednu od najslabijih sezona u karijeri,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.