Rodrigez u Fiorentini do 2017. godine

Izvor: Press, 13.Jul.2014, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodrigez u Fiorentini do 2017. godine

Argentinskom fudbaleru je prethodni ugovor isticao sledeće godine, ali je odlučio da ga produži na još dve sezone.
"Veoma sam srećan što sam produžio saradnju sa Fiorentinom, oko čega nije bilo nedoumica. Nadam se da će klub još više napredovati i da će osvajati trofeje, iako je jaka konkurencija. Cilj u predstojećoj sezoni je borba za mesto koje vodi u Ligu šampiona, ali ne odričemo se nijednog trofeja", >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rekao je Rodrigez na konferenciji za medije.

On je za Fiorentinu odigrao 86 utakmica i postigao je 12 golova, a igrao je još za Viljareal i San Lorenco.
Za reprezentaciju Argentine nastupao je šest puta.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidal: Prija mi interesovanje Junajteda

Izvor: Press, 13.Jul.2014

"Čuo sam da je Junajted zainteresovan da me dovede, ali ne želim previše da pričam. Razgovaraću sa Juventusom povodom toga, ali pre toga hoću da se odmorim. Ipak, srećan sam što me želi jedan od najvećih klubova na svetu. Ko ne bi voleo da igra u takvom klubu", rekao je Vidal za čileanski...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.