Riberi: Ako sad ne dobijem Zlatnu loptu, neću nikad!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2013, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riberi: Ako sad ne dobijem Zlatnu loptu, neću nikad!

"Bolje od ovoga ne mogu da igram", rekao je Francuz.

Ne mogu bolje od ovog: Frank Riberi  

Bajern je na impresivan način osvojo Ligu šampiona, pa njegovi igrači s razlogom mogu da se nadaju najvažnijim priznanjima u svetskom fudbalu.

Upravo tako razmišlja i jedan od najvećih asova Bavaraca, Frank Riberi.

"Mislim da sam uradio sve što je potrebno da bih bio najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << fudbaler na svetu ove godine. Odigrao sam vrlo dobro prošle sezone. Mislim da je situacija ''sad ili nikad''. Bolje od ovoga ne mogu da igram", kazao je, nimalo skromno, 30-godišnji Riberi za sajt Bundeslige.

Nagradu Zlatna lopta dodeljuje Svetska fudbalska federacija, a Riberi se nedavno našao na spisku kandidata za najboljeg igrača sezone u izboru Evropske fudbalska asocijacije.

Pored njega, na spisku kandidata za priznanje UEFA nalaze se još trojica igrača Bajerna, Tomas Miler, Arjen Roben i Bastijan Švajnštajger.

Riberi je dodao i da za sada ima odličnu saradnju sa novim trenerom Bajerna, Pepom Gvardiolom.

"Od prvog dana njegovog rada u Bajernu sve ide pozitivno. Jednostavno, osećate da postoji međusobno poštovanje i uvažavanje", objasnio je Riberi koji je nedavno produžio ugovor sa Bajernom do leta 2017. godine.

Bavarci su prošle sezone osvojili tripl krunu, a Riberi je odigrao 43 utakmice i postigao 11 golova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Riberi: Ako sad ne dobijem Zlatnu loptu, neću nikad!

Izvor: Dzungla.org, 13.Jul.2013

„Bolje od ovoga ne mogu da igram“, rekao je Francuz.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.