Real protiv Ajaksa bez Ćabija Alonsa i Ramosa

Izvor: NaDlanu.com, 03.Dec.2012, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real protiv Ajaksa bez Ćabija Alonsa i Ramosa

Trener Real Madrida Žoze Murinjo rekao je da će sutra igrati Kristijano Ronaldo, Karim Benzema, Samir Kedira i Fabio Koentrao, ali da u poslednjoj utakmici prve faze Lige šampiona neće biti Serhija Ramosa i Ćabija Alonsa.

Real Madrid sutra dočekuje Ajaks, a već je obezbedio plasman u osminu finala, dok se holandski tim bori za treće mesto, koje vodi u Ligu Evropa."Ronaldo, Benzema, Kedira i Koentrao će igrati sutra, ali Ramos i Ćabi Alonso neće, jer već imaju po dva >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << žuta kartona i ne želim da ih izgubim za osminu finala", rekao je Murinjo novinarima u Madridu.On je takođe najavio da će Antonio Adan na golu zameniti Ikera Kasiljasa, a da će se u konkurenciji naći i Naćo Rodriges i Hose Morata iz omladinskog pogona.Murinjo je ocenio kao uspešnim nastup u prvoj fazi Lige šampiona, pošto je plasman u drugu rundu obezbedio uz velike rivale kao što su Borusija Dortmund i Mančester siti.(Beta-AFP)
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo i Kaka uče Gangnam stajl

Izvor: Kurir, 03.Dec.2012

Pogledajte kako su se velike zvezde Reala zabavljale pred veliki madridski derbi..Madridski derbi između Reala i Atletiko Madrida imao je prilično zanimljivu uvertiru...Trener Reala Žoze Murinjo kaznio je nekoliko svojih fudbalera ostavivši ih na parkingu, jer su kasnili na okupljanje tima pred polazak...

Nastavak na Kurir...

LŠ: Borba za 2 mesta u Ligi Evrope

Izvor: B92, 03.Dec.2012

U grupama A, B, C i D Lige šampiona u utorak se igraju poslednji mečevi prve faze takmičenja, a već su poznate sve ekipe koje su se plasirale u osminu finala...U grupama A i B poznati su i trećeplasirani timovi, koji će se preseliti u Ligu Evrope - to su Dinamo Kijev i Olimpijakos. Za treće mesto...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.