Real čeka Atletiko: Bernabeu može biti ključan

Izvor: B92, 21.Apr.2017, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real čeka Atletiko: Bernabeu može biti ključan

Direktor Real Madrida Emilio Butragenjo smatra da Atletiko Madrid nije u prednosti u dvomeču polufinala Lige šampiona zbog toga što će biti domaćin u revanšu.

Real će biti domaćin prvog susreta 2. maja na Santjago Bernabeuu, dok je revanš na Visente Kalderonu

"U teoriji revanš kod kuće može biti prednost, ali sve zavisi od rezultata u prvoj utakmici. Moramo biti vrlo čvrsti kod kuće, izboriti dobar rezultat kako bi mogli da se branimo na Kalderonu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Moramo odigrati dve odlične utakmice, ako bude tako prolazimo dalje bez sumnje", rekao je Butragenjo.

Real je bio bolji od gradskog rivala u finalima Lige šampiona 2014. i 2016, a Atletiko nikad nije eliminisao "kraljevski" klub iz Evrope.

"Svaka godina je drugačija, svaka utakmica je drugačija. Dobro se poznajemo. Atletiko sjajno koristi greške protivnika, ima odlične napadače, vrlo jaku odbranu koja prima malo golova. U ovakvim utakmicama jedna akcija može da sve reši, koncentracija mora biti savršena", dodao je direktor Reala.

Oba tima pre evropskog obračuna imaju obaveze u LaLigi, posebno težak vikend čeka Real koji igra "El Klasiko" sa Barselonom nad Santjago Bernabeuu, meč sezone koji može da odluči šampiona.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Jorgandžije" jedva čekaju nove duele sa Realom

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2017

Direktor Atletiko Madrida Klemente Viljaverde rekao je danas da su u tom fudbalskom klubu uzbuđeni zbog okršaja sa gradskom rivalom u polufinalu Lige šampiona...Atletiko će gostovati Realu na stadionu "Santjago Bernabeu" u prvoj polufinalnoj utakmici, dok će se revanš igrati na "Visente Kalderonu"..."Da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.