Real brzo „preboleo” LŠ i došao na tri boda od titule (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2012, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real brzo „preboleo” LŠ i došao na tri boda od titule (VIDEO)

Real Madrid je brzo „preboleo” eliminaciju od Bajerna u polufinalu Lige šampiona i pobedom protiv Sevilje  u prvom meču nedeljnog programa 35. kola Primere došao je na korak od osvajanja titule, prve posle četiri godine.
Prvi pogodak na meču postigli su gosti, ali je on poništen zbog navodnog prekršaja nad Pepeom. To kao da je otreznilo domaće, koji su zaigrali mnogo bolje.

szólj hozzá: Real Madrid CF 3-0 Sevilla
Kao plod takve igre došao je vodeći gol Kristijana Ronalda u 19. minutu, koji je uspešno završio solo akciju. Sevilja je šansu tražila iz kontranapada, a propustila je čak četiri izgledne prilike!
Imao je i Real sjajnu priliku da duplira prednost i to iz indirekta sa deset metara, posle opasne igre Kokea. Alonso je ostvario prvi kontakt sa loptom, a šutirao je Kristijano Ronaldo, koji je pogodio stativu.
Real je to znao da kazni, pa je Benzema sa dva gola na početku drugog poluvremena, u 49. i 52. minutu. Prvi od ta dva gola desio se na čudan način, Koke je posle centaršuta Di Marije pokušao da izbije loptu iz svog šesnaesterca, ali je ona pogodila francuskog napadača i završila u mreži golmana Varasa. Rejes izgubio loptu, usledila je kontra Reala, centaršut Ramosa i gol Benzeme.
Na kraju susreta na Santjago Bernabeu prvotimci Reala su darivali najvernije navijače dresovima, a Kasiljas je u publiku bacio i šorc.
Plasman Bilbaa u finale Lige Evrope očigledno je iscrpeo Baskijce koji su poraženi od domaće Saragose sa 2:0. Tim našeg Ivana Obradovića, koji nije bio u protokolu, silovito je krenuo od starta duela, a pobeda je, obzirom na veliki broj promašenih šansi, mogla biti izražena i ubedljivijim rezultatom.
Strelci za Saragosu, koja je sačuvala nadu da može da ostane u Primeri, bili su Edu Oriol u 28. i Aponjo u 51. minutu.

www.dailygoalz.com - Zaragoza vs Athletic... by DailyGoalz

www.dailygoalz.com - Zaragoza vs Athletic... by DailyGoalz
Semafor 35. kola:
Real Madrid – Sevilja 3:0 (Ronaldo 19, Benzema 49, 52)
Saragosa – Bilbao 2:0 (Oriol 28, Aponjo 51)
Malaga – Valensija
Betis – Atletiko Madrid
Rajo Valjekano – Barselona
Subota:
Espanjol – Sporting 0:3
Hetafe – Majorka 1:3
Levante – Granada 3:1
Sosijedad – Rasing 3:0
Viljareal – Osasuna 1:1

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.