Reakcija sa Etihada - Razočarani, ne iznenađeni, sledi žalba! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2020, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reakcija sa "Etihada" - Razočarani, ne iznenađeni, sledi žalba! (foto)

Kazna iz vedra neba i to kakva.

Preneli smo, Mančester siti je dobio kaznu iz Uefe zbog kršenja FFP-a, moraće da plate 30 miliona evra i neće imati pravo učešća u Ligi šampiona u čak naredne dve sezone!

Detaljnije OVDE.

Stigla je i prva reakcija kluba, ističi da su razočarani odlukom, ali i da nisu iznenađenje.

Potvrdili su i da su uložili zvaničnu žalbu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koja je potvrđena i od strane arbitražnog suda za sport.

U klubu ističu i da je istraga bila puna grešaka i da su brojne informacije iz UEFA procurele u medije.

Videćemo kako će se ova priča završiti, ovo bi potencijalno mogao da bude ogroman udarac za Mančester siti, a jasno je i da će ostaviti uticaj na samo Premijer ligu.

Ukoliko UEFA ostane pri odluci da kazni "Građane" sa zabranom nastupa u Ligi šampiona u naredne dve sezone, to najverovatnije znači da će u elitno takmičenje i petoplasirani tim PL.

Sa druge strane, Pep Gvardiola bi na kraju sezone zaista mogao da napusti klub, on je najavio da će ostati do kraja ugovora (leto 2021. godine), ali bi poslednja dešavanja mogla da ga nateraju da promeni svoju odluku.

CLUB STATEMENThttps://t.co/ueMFeLFowu

— Manchester City (@ManCity) February 14, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MANČESTER SITI DVE GODINE BEZ EVROPE: Ovo su RAZLOZI zbog kojih je UEFA brutalno kaznila Građane

Izvor: Kurir, 14.Feb.2020

UEFA je brutalno kaznila Mančester siti sa dve sezone zabrane učešća u Ligi šampiona i Ligi Evrope, kao i novčano sa 30 miliona evra.

Nastavak na Kurir...

Navijači Liverpula odmah reagovali, posle sloma Sitija, evo kog igrača traže od Klopa! (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Feb.2020

Koliko je realno?..Preneli smo, Mančester siti je u velikom problemu, dobili su zabranu igranja u Ligi šampiona u naredne dve sezone od Uefe, pa novčana kazna od "samo" 30 miliona evra deluje smešno u poređenju sa time...Mogli bi da ostanu bez Pepa Gvardiole, možda već na leto, ali i bez velikog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.