Ranđelović heroj Pireja, siguran trijumf Dinama

Izvor: RTS, 21.Avg.2019, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranđelović heroj Pireja, siguran trijumf Dinama

Fudbaleri Olimpijakosa ubedljivo su na svom terenu savladali Krasnodar sa 4:0, u prvom meču baraža za Ligu šampiona, a dvostruki strelac za ekipu iz Pireja bio je mladi reprezentativac Srbije Lazar Ranđelović. Dinamo u Zagrebu savladao ekipu Rozenborga sa 2:0.
Olimpijakos je jednom nogom već u Ligi šampiona, pošto su crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iz Pireja u prvom meču plej-ofa savladali na svom terenu ekipu Krasnodara sa 4:0.

Domaći su poveli golom Gerera u 30. minutu, da bi mladi srpski fudbaler Lazar Ranđelović, pošto je u igru ušao sa klupe, dva puta zatresao mrežu golmana ruske ekipe, u 78. i 86. minutu.
Konačan rezultat postavio je Podens u finišu meča.
Dinamo je u Zagrebu sa 2:0 savladao ekipu Rozenborga i napravio veliki iskorak ka plasmanu u elitu. Petković u osmom minutu sa bele tačke i Orsić u 28. bili su strelci za "modre", koje naredne nedelje očekuje revanš u Trondhajmu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LAZAR RANĐELOVIĆ VODI OLIMPIJAKOS KA LIGI ŠAMPIONA: Tihi heroj postigao dva gola u važnom trijumfu Pirejaca (FOTO)

Izvor: Kurir, 22.Avg.2019, 08:16

Fudbaleri Olimpijakosa ostvarili su pobedu u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, a važnu ulogu u ovom trijumfu imao je srpski fudbaler Lazar Ranđelović. 

Nastavak na Kurir...

Grci oduševljeni mladim Srbinom: Olimpijakos ima novog Predraga Đorđevića!

Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019

Ko je taj Lazar Ranđelović? Pola fudbalskih navijača u Grčkoj se u sredu uveče zapitalo kako je to Olimpijakos “ispod radara” uspeo da dovede ovako dobro pojačanje.. Kvota u MaxBetu na trijumf Ludogoreca protiv Maribora je 1.50.. Ranđelović je u sredu ušao sa klupe protiv Krasnodara u...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.