Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2021, 12:24

Ramos ponovo van stroja: Da li je ugovor uzrok povreda?

Kapiten Madriđana propustio poslednji trening pred utakmicu sa Seviljom

Nakon eliminacije od Čelsija u polufinalu Lige šampiona jedina šansa da sezonu završi okićen trofejem za Real je kroz šampionsku trku u Primeri koja ulazi u poslednju fazu. Kraljevski klub u foto-finišu će pokušati da iza sebe ostavi Barselonu i Atletiko Madrid, a prvi od četiri izazova očekuje ga protiv Sevilje, a uoči gostovanja kluba iz Andaluzije Zidan se suočio sa nizom problema.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Poraz od londonskog kluba kao da nije bio dovoljan problem pred utakmice koje bi mogle da donesu spas zezone, te je francuskog stratega uoči utakmice 35. kola dočekao dodatni povod za glavobolju. Naime Zinedin Zidan u nedeljnom susretu neće moći da računa na kapitena Serhija Ramosa usled nove povrede.

"Posle testova koje medicinska služba Reala obavila na našem igraču Serhiju Ramosu, dijagnostikovana mu je povreda mišića leve noge zbog čega mu sledi pauza i oporavak", navedeno je u klupskom saopštenju.

Prema saznanjima medija na Pirinejima iskusni defanzivac ponovo se suočio sa zdravstvenim problemima, a pojedini izvori tvrde da je na odluku da preskoči treninge pred utakmicu sa Seviljom uticala i činjenica da Ramos ne želi da rizikuje ozbiljniju povredu pred Evropsko prvenstvo, ali i odluku o budućnosti.

Podsetimo, španskom reprezentativcu ugovor ističe po završetku aktuelne sezone, a sa Madriđanima još nije uspeo da postigne dogovor o nastavku saradnje. Ramos je u aktuelnoj polusezoni kuburio sa povredama te je od početka 2021. godine odigrao samo šest susreta, a susret protiv Čelsija u kojem je odigrao svih 90 minuta predstavjao je povratak posle višenedeljne psuze. Iako je izlsazak kapitena Reala na Stamford Bridž probudio optimizam, samo tri dana kasnije stigle su nove loše vesti za Madriđane s obzirom na to da će štoper ponovo biti van stroja za duel sa klubom iz kojeg je 2005. godine stigao na Santjago Bernabeu.

Delimičnu utehu u moru problema za Zidana predstavlja vest da će francuski strateg ponovo moći da računa na Valverdea i Vinisijusa.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zidan: Pred Realom su četiri finala, ne razmišljam o kritikama

Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2021

Francuz pred utakmicu sa Seviljom istakao značaj narednih izazova..Duelom protiv Sevilje u okviru 35. kola Primere Real Madrid će nastaviti šampionsku trku u kojoj brani tron, a pred gostovanje Andalužana Zinedin Zidan je izneo ambicije..."Znamo šta je u igri. Pred nama su ččetiri finala, četiri...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.