Rakitić: Videli ste Superboul, i ovo je ludo!

Izvor: N1 televizija, 09.Mar.2017, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakitić: Videli ste Superboul, i ovo je ludo!

Fudbaler Barselone Ivan Rakitić rekao je da ne može da veruje da je njegov tim uspeo da napravi neverovatan preokret protiv Pari Sen Žermena i plasira se u četvrtfinale Lige šampiona.

Katalonski klub je u prvom meču poražen sa 4:0, a u revanšu je slavio sa 6:1 neverovatnim golom Serhija Roberta u petom minutu nadoknade vremena.

Ne, ne mogu da verujem. Stvarno je bilo nemoguće. Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je ludo i neverovatno. Hvala timu, ljudima u klubu i navijačima. Ovo je poseban dan i teško je bilo šta reći“, rekao je Rakitić.

Barselona je do 88. minuta vodila sa 3:1 i bila su joj potrebna tri gola za prolazak dalje. Rakitić je zbog toga pobedu svog tima uporedio sa trijumfom Nju Ingland Petriotsa u Superboulu protiv Atlanta Falkonsa, iako su pred poslednju četvrtinu gubili sa 28:3.

Utakmica u Parizu nam je teško pala, mnogi su rekli ružne reči o našem timu, ali je zato naša reakcija posebna. Ovo je istorija i želimo samo da nastavimo dalje. Morali smo da verujemo. Poraz od 4:0 je težak, ali je i to fudbal. Videli ste na Superboulu, šta je sve moguće u sportu i ovo je ludo. Ovo je Barselona, najbolji tim na svetu, sada samo želimo da nastavimo da živimo svoj san u Ligi šampiona“, naglasio je Rakitić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.