Radnički protiv Barselonete za evropsku titulu (20 č)

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Maj.2014, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički protiv Barselonete za evropsku titulu (20 č)

U debitantskoj sezoni u Ligi šampiona, Radnički je došao na korak do istorijskog uspeha.
(FOTO: I. Milutinović)
Kragujevački klub, koji je napunio tek dve godine postojanja će se danas protiv Barselonete (20) u finalu Lige šampiona u Barseloni boriti za titulu šampiona Starog kontinenta. Probaće da na tronu nasledi velikog rivala Crvenu zvezdu.
Sigurnom igrom u polufinalu Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je opravdao ulogu favorita protiv Partizana, a danas ga očekuje duel sa još jednim iznenađenjem Barselonetom.
Španski klub je eliminisao Primorje, koje će se danas boriti sa Partizanom za treće mesto (18).
Barselonetu, kao ekipu koja je eliminisala jednog od favorita Primorje, moramo da poštujemo. Niko nije računao na njih, ali pokazali su da imaju kvalitet. Naša prednost je što smo do finala odigrali samo jedan meč, a Barseloneti će ovo biti treći susret u tri dana. Međutim to ne mora puno da znači i da se opuštamo – kaže trener Uroš Stevanović.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borba za evropsku krunu

Izvor: RTS, 31.Maj.2014

Vaterpolisti Radničkog igraće protiv Barselonete u finalu Lige šampiona. Za treće mesto bore se Partizan i Primorje. Oba meča, u direktnom prenosu, na programima RTS-a...Radnički iz Kragujevca će, protiv Barselonete, pokušati da dođe do prve titule šampiona Evrope...Do finala, vaterpolisti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.