Radnički deklasirao Jadran u Splitu

Izvor: Studio B, 26.Okt.2014, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički deklasirao Jadran u Splitu

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca zadržali su maksimalan učinak u regionalnoj ligi, pošto su sinoć u Splitu, u četvrtom kolu grupe A, ubedljivo pobedili Jadran rezultatom 15:4 (2:0, 5:0, 5:1, 3:3).

Trener Radničkog Uroš Stevanović iskoristio je ovaj meč da odmori najiskunije igrače i pripremi ekipu za treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Tako su u Kragujevcu ostali kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Aleksandar Ćirić, Filip Trajković, Marko Ćuk, Boris Popović i golman Zdravko Radić, dok je put Splita krenuo podmlađeni tim u kome su bili 16-godišnji Nemanja Mladenović i Luka Bosić.

Šumadinci su i u kombinovanom sastavu bili prejaki za Splićane. Od samog starta jasno su stavili do znanja rivalu da su došli po bodove i da neće dozvoliti iznenađenje.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Srđan Vuksanović i Nikola Dedović sa po tri pogotka, dok su Dušan Marković i Josip Vrlić dodali po dva.

Od ostalih srpski klubova u grupi A, Partizan je u Zagrebu poražen od Mladosti sa 16:8, u grupi B Crvena zvezda je kao domaćin savladala Medveščak rezultatom 12:5, dok je Vojvodina u Novom Sadu pretrpela ubedljiv poraz od Juga - 15:3.

 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.